Vogelius Production V/Michael Vogelius

Du Ser

Om os

Vi er et konsulenthus, som består af stor gruppe faste folk (i snart 15 år) som alle har deres speciale og dertil en større gruppe som kun bliver hentet ind til specielle opgaver. Det kan være event folk eller til special effekts. Det er vores erfaring at denne konstellation giver det bedste udbytte for kunden og til en god pris.
Vi har opbygget stor erfaring inden for de filmproduktion og elektroniske medier. Bl.a udvikling af interaktive websites, web-TV, undervisning og motion graphics.

 • Michael Vogelius
  Kreativ leder

  Michael Vogelius har opbygget stor erfaring inden for de elektroniske medier. Har arbejdet med motion grafik i 12 år. Produceret intro/Outro grafik og redigeret produktpræsentationer og udviklet animationer i After Effects og Cinema 4D. Michael er også din kontaktperson og tovholder på opgaverne.

  Michael Vogelius er desuden tilknyttet Danmarks Medie- og Journalisthøjskole som ekstern Lektor. Underviser i New Media. Samt underviser for Adobe og Apple.

  Har skrevet en del fagartikler i bladene Monitor.dk, AVM og Digital Design.
  Underviser blandt andet i: Adobe After Effects, Cinema 4D, Premiere Pro,
  Illustrator samt Photoshop.

 • Thomas J. Langer
  Programmør

  Stor erfaring med frontend-programmering i HTML og CSS ifølge nyeste standard, weblayouts og nyhedsbreve, også responsivt.

  WordPress CMS, flashapplikationer, video og banners samt SEO undervisning i HTML, CSS, Dreamweaver og Adobe Flash.
  Har arbejdet med web siden 1999.

 • Erik Lautrup-Larsen
  Internet udvikler

  Han har i 9 år arbejdet med CMS og frontend løsninger.

  De sidste 3 år har han primært arbejdet i Drupal og har lavet masser af skræddersyede løsninger med egenudviklede moduler og integration med cloudbaserede services.
  Kompetencer:
  PHP, AS3, JavaScript, jQuery, AJAX, HTML5, CSS, XML
  Drupal CMS: Management, modul programmering og udvikling
  MySQL database, SEO
  Mobil app udvikling til iOS og Android

 • Jonas Fromm
  Animator

  Tegner, animator og billedkunstner med erfaring indenfor computerspil reklame Mv. Uddannet fra Det kongelige Danske Kunstakademi med 8+ års erfaring fra computerspil industrien. Expertiser: Illustration, Logo design, 2D animation, motion graphics og video/fotoredigering